Gör det själv

Här har vi på Svenskt Trä samlat allt till dig som gör-det-själv. Allt från det interaktiva Trärådhuset till Fixa & Trixa med barn. Både inspirerande, informativt och med instruktioner hur du ska gå tillväga. På sidan Byggbeskrivningar finns även många pedagogiska filmklipp som lär dig de korrekta metoderna för att genomföra dina projekt med lyckat resultat.

Byggbeskrivningar


Byggbeskrivningar är till dig som vill snickra i hemmet, till exempel en bastu, altan eller en friggebod.

Trärådhuset


Trärådhuset innehåller: Ett konstruktionsverktyg är för dig som vill bygga och konstruera rätt med trä. Designverktyget exteriört och interiört hjälper dig att skapa något unikt. Designa med färg och form i vårt designlab.

Youtube


Byggbeskrivningar på Youtube verkar för kunskapsspridning, inspiration och utveckling som rör trä, träprodukter och träbyggande.

Fixa & Trixa


Snickra och bygga i trä är det roligaste som finns. Här kan våra yngsta besökare få tips på saker att bygga och verktyg som är bra att ha. Du får också lära dig varför det är bra att använda trä och hur mycket trä det finns i ett vanligt rum.

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.