Svenskt Trä söker teknisk projektledare

Är det dig vi söker?
Utmaningarna och möjligheterna kring ingenjörsmässigt byggande i trä blir fler och mer kvalificerade och som ett led i vår framtidssatsning söker vi nu en teknisk projektledare. Vill du vara med och utveckla det framtida hållbara byggandet i trä?

Din roll
Du får en mycket intressant roll i en industri som utvecklas snabbt. Det moderna träbyggandet går stadigt framåt och ditt fokus blir att hantera tekniska frågor gällande trä kopplat till byggprodukter och byggsystem. Du kommer att arbeta nära industrin, ingå i flera industrinätverk och verka för kunskapsutbyte inom områdena träprodukter, träbyggande, utbildning och standardisering. I dessa och andra sammanhang kommer du att representera Svenskt Trä. En viktig del i rollen är också att leda arbetet med många av Svenskt Träs webb- och handboksproduktioner, som är mycket uppskattade i branschen.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat minst tre år inom byggbranschen som till exempel byggnadskonstruktör, byggtekniker eller har annan relevant erfarenhet. Kanske kommer du från tillverknings-, konsult- eller forskningsverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä samt erfarenhet av projektledning. Din utbildning kan vara civilingenjör inom väg & vatten/samhällsbyggnad, högskole- eller byggnadsingenjör. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Som person är du utåtriktad och får energi av att möta nya människor och delta i olika grupper, seminarier och konferenser. Arbetet kräver att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ till exempel när det gäller att driva olika processer och projekt. Det är positivt om du kan identifiera olika framtids- och marknadsfrågor inom området.

Vi förutsätter att du har ett intresse och engagemang för en hållbar samhällsutveckling och att du ser fram emot att med fokus på kvalitet och nytänkande arbeta för en fortsatt utveckling inom byggsektorn.

Övrig information
Start sker efter överenskommelse. Omfattningen är heltid. Placeringen är med fördel i Stockholm, men annan placering kan diskuteras. Viss del distansarbete kan vara möjligt efter överenskommelse. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svenskt Trä med Valona Talent Management.
Välkommen med din ansökan redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 15 augusti. I din ansökan ber vi dig inkludera CV.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Suzanne Falk på, 0705941036 alternativt mejl suzanne.falk@valona.se.

Sök jobbet som teknisk projektledare här

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.