Bli Diplomerad Träkonstruktör med Svenskt Träs vidareutbildning

Svenskt Trä startar nu kurser där du efter avslutad utbildning ska kunna medverka med hög kompetens vid projektering av träbyggnader som hallbyggnader, lokaler och flerbostadshus.

Kursen Diplomerad Träkonstruktör flyttas fram

Kursen Diplomerad Träkonstruktör flyttas fram till ett senare tillfälle på grund av rådande omständigheter. Med anledning av riktlinjer och rekommendationer både nationellt och hos de flesta företagen på grund av coronaviruset, har Svenskt Trä beslutat att flytta fram kursen för ”Diplomerad Träkonstruktör”.

Vi har fått mycket positiv respons och haft stort tryck på platserna till kursen, med lång väntelista som följd. Vi beklagar de ändrade förutsättningar detta beslut kan medföra och hoppas på förståelse.

Nya kursdatum publiceras inom kort. Du som registrerat dig som deltagare eller står på väntelistan till får förtur när vi går ut med nya kursdatum, förhoppningsvis i en värld fri från coronavirus.

 

Kursen hålls under 2 skilda dagar med ungefär 3 veckors mellanrum per varje kurstillfälle/ort.  Du förväntas alltså delta två dagar per kurstillfälle/ort. Kursen avslutas med en mindre skriftlig examination som görs på distans.

Kursen vänder sig i första hand till yrkesverksamma konstruktörer och byggingenjörer med några års erfarenhet av konstruktions- och projekteringsarbete. Läs kursbeskrivningen här (i pdf, öppnas i nytt fönster).

Kostnad: 3 990 kronor per deltagare exklusive moms.

Anmälan: Nya datum annonseras inom kort. Observera att outnyttjad plats som inte avbokats i tid debiteras fullt pris. Din plats kan överlåtas till en kollega. Vid avanmälan på grund av sjukdom krävs läkarintyg för att slippa debitering.

Mer information

Notera att kursen hålls under 2 skilda dagar med ungefär 3 veckors mellanrum per varje kurstillfälle/ort. Du förväntas alltså delta två dagar per kurstillfälle/ort.

Stockholm: Nya datum annonseras inom kort
Svenskt Näringsliv, Storgatan 19, Stockholm

Malmö/Lund: Nya datum annonseras inom kort
Svenskt Näringsliv, Navigationsgatan 1 A, Malmö

Göteborg: Nya datum annonseras inom kort
Chalmers tekniska högskola, avdelningen för konstruktionsteknik, Göteborg. SB-huset, Sven Hultins gata 6.

Umeå: Nya datum annonseras inom kort
Hotel Aveny, Rådhusesplanaden 14 Umeå

Konstruktioner med bärande stomme i trä blir ett alltmer naturligt val när vi bygger våra städer på ett miljömässigt hållbart sätt. I takt med att antalet projekt med bärverk i trä ökar, blir även behovet av fler konstruktörer med rätt kompetens större.

Senare under året kommer även kurser riktade till yrkesverksamma arkitekter, beställare, projektledare och lärare inom arkitektur, byggteknik och samhällsbyggnad. 

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.