Inställd: Distanskurs- Trä, träbyggnader och träbyggande

Inställd kurs - distanskursen Trä, träbyggnader och träbyggande

Trä är det enda förnybara byggnadsmaterialet. Det är ett hållbart val när vi ska tillgodose samhällets behov av bostäder och lokaler, och samtidigt minska klimatavtrycket inom byggindustrin. Allt fler satsar på byggnadsprojekt i trä för att bidra till ett mer hållbart byggande som är bra för klimatet. Det växande antalet träbyggnadsprojekt innebär i sin tur ett ökat behov av kunskap om trä som byggnadsmaterial.

Efter avslutad kurs ska du kunna medverka med ökad kompetens vid konceptutveckling, projektering, produktion, och underhåll av träbyggnader som hallbyggnader, lokaler eller flerbostadshus med utökad kompetens.  

Kursen passar dig som arbetar som beställare, arkitekt, projektledare, entreprenör, byggare, kontrollansvarig, besiktningsperson, byggingenjör eller på annat sätt medverkar under byggprocessen. Inga förkunskaper krävs, men med fördel har du erfarenhet av byggbranschen.  

  • Lärare för kursen är välrenommerade experter från både industrin och akademin.
  • Kursen hålls digitalt via digitala verktyg som Zoom ellerGoToWebinar och Canvas.  
  • Kursintyg fås efter genomförd utbildning samt minst betyget godkänt på avslutandeflervalsquiz. 

Under hösten 2021 kommer Svenskt Trä även att erbjuda ytterligare en omgång av samma kurs, samt kursen Diplomerad Träkonstruktör riktad mot konstruktörer som vill fördjupa sig i dimensioneringsberäkningar enligt EKS11 och Eurokoder. 

Observera att denna kurs inställd och flyttas fram till semptember

Läs mer om kursen här

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.