Distanskurs - Trä, träbyggnader & träbyggande

Trä är det enda förnybara byggnadsmaterialet. Det är ett hållbart val när vi ska tillgodose samhällets behov av bostäder och lokaler, och samtidigt minska klimatavtrycket inom byggindustrin. Allt fler satsar på byggnadsprojekt i trä för att bidra till ett mer hållbart byggande som är bra för klimatet. Det växande antalet träbyggnadsprojekt innebär i sin tur ett ökat behov av kunskap om trä som byggnadsmaterial.

Svenskt Trä erbjuder därför distanskursen Trä, träbyggnader och träbyggande. Efter avslutad kurs ska du kunna medverka vid konceptutveckling, projektering, produktion, och underhåll av träbyggnader som hallbyggnader, lokaler eller flerbostadshus med utökad kompetens. 

Kursen passar dig som arbetar som beställare, arkitekt, projektledare, entreprenör, byggare, kontrollansvarig, besiktningsperson, byggingenjör eller på annat sätt medverkar under byggprocessen. Inga förkunskaper krävs, men med fördel har du erfarenhet av byggbranschen. 

  • Lärare för kursen är välrenommerade experter från både industrin och akademin.
  • Kursen hålls digitalt via digitala verktyg som Zoom eller GoToWebinar och Canvas. 
  • Kursintyg fås efter genomförd utbildning samt minst betyget godkänt på avslutande flervalsquiz.

Mer information och anmälan till kursen Trä, träbyggnader & träbyggande

Under hösten 2021 kommer Svenskt Trä även att erbjuda ytterligare en omgång av samma kurs, samt kursen Diplomerad Träkonstruktör riktad mot konstruktörer som vill fördjupa sig i dimensioneringsberäkningar enligt EKS11 och Eurokoder.  

Vill du få information om nästa tillfälle - anmäl ditt intresse för våra utskick här.

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.