Björn Nordin

Formgivning och design i trä

"Moderna interiöra furuprodukter är på stark frammarsch. Furu är ett mångsidigt och estetiskt tilltalande material som kan ges många olika uttryck för att skapa vackra, inspirerande miljöer. Det är dessutom ett miljömässigt hållbart material, vilket också bidrar till den trend vi ser".

Björn Nordin är ansvarig för interiöra produkter samt design och formgivning både i Sverige och internationellt. Björn arbetar med att lyfta furu på marknaden för interiört trä genom samarbeten på mässor, studiebesök samt konkreta projekt för att inspirera formgivare och designers. Vi arbetar även nära träbearbetningsindustrin för att öka lönsamheten i att använda massivt svenskt barrträ i sin produktion. Detta via internationella mässor och studiebesök där vi skapar nya kontaktytor mellan representanter från de svenska sågverken och potentiella kunder inom interiör- och möbelsegmentet på utvalda utländska marknader.

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.