Trä & Teknik 2018

Trä & Teknik är mötesplatsen som samlar alla som utvecklar, driver och arbetar med trä. Den spänner över hela bredden – från skogen, sågverk, produktion, möbelsnickeri och export till att bygga i trä, utvinning av nya material och forskning.

Du som vill träffa utställare inom sågverksutrustning, snickeri- och träbearbetningsmaskiner, trämaterial och träkomponenter, takstolsproduktion, bland många andra, och träffa besökare från alla delar inom träindustrin är välkommen.

Men Trä & Teknik är inte bara en mässa med närmare 200 utställare, du som besökare erbjuds även utan extra kostnad att ta del av ett omfattande seminarieprogram inom olika fokusområden såsom Effektiv Träproduktion, Bygga i Trä och Framtid i Trä.

Naturligtvis är även branschorganisationen Svenskt Trä på plats i monter A02:12, där du kommer att kunna ta del av matnyttig information och publikationer om trä och träbyggande.

För mer information

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.