Handledning av examensarbeten ur ett företagsperspektiv

Är du nyfiken på vad det innebär att handleda en student i sitt examensarbete? Välkommen att delta på webbseminariet "Handledning av examensarbeten ur ett företagsperspektiv".

Den 13 juni mellan kl. 15.30-16.15. Kan du inte det datumet eller tiden? Ett till webbseminarie med samma innehåll kommer hållas den 5 september, se här för anmälan.

För vem? Webbseminariet är för dig som är nyfiken på vad rollen som företagshandledare av examensarbeten inom högre utbildning innebär. 

Vad? Under webbseminariet får du en presentation av materialet "Handledning av examensarbeten ur ett företagsperspektiv" och hur det kan användas, med möjlighet att ställa frågor under och i slutet av presentationen.

Varför? Att handleda en student i sitt examensarbete beskrivs av erfarna handledare som väldigt givande. Rollen som handledare leder till personlig utveckling och examensarbeten stärker samarbetet mellan företaget och akademin. Företaget får tillgång till den senaste forskningen genom att studenten får tillämpa teoretisk kunskap på reella problem. Universitetet eller högskolan får tillgång till värdefull industriell kunskap och insikter genom dig som företagshandledare och den problemställning examensarbetet är uppbyggt kring. Vi hoppas att materialet "Handledning av examensarbeten ur ett företagsperspektiv" och seminariet kan vara ett stöd för blivande företagshandledare, där man kan få svar på vanliga frågor och få klarhet i vad rollen som företagshandledare av examensarbeten inom högre utbildning innebär.

Har du några frågor redan nu är det bara att höra av sig till Caroline Stejmar.

Intresserad? Anmäl dig till webbseminariet här. Anmälan stänger den den 12 juni.

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration