Evenemang

 • Trä & Teknik
  Svenska Mässan, Göteborg

  Trä & Teknik är mötesplatsen som samlar alla som utvecklar, driver och arbetar med trä. Den spänner över hela bredden – från skogen, sågverk, produktion, möbelsnickeri och export till att bygga i trä, utvinning av nya material och forskning.

 • Byggmaterialdagarna
  Scandic Infra City, Upplands Väsby

  Den 6-7 september är det åter dags för branschens stora neutrala mötesplats, och vi på Svenskt Trä kommer vara där.

 • FMC-mässan 2018
  Shanghai New International Expo Center, Shanghai, Kina

  Den 11e september 2018 öppnas dörrarna till den årliga Furniture Manifacturing & Supply fair – FMC – på Shanghai New International Expo Center i Kina. Svenskt Trä tillsammans med tio svenska sågverksföretag kommer att ställa ut med en gemensam monter.

 • Hem, villa & bostadsrätt
  Stockholmsmässan, Älvsjö

  Svenskt Trä deltar på mässan Hem, villa och bostadsrätt, 11-14 oktober 2018 på Stockholmsmässan.

 • Ingenjörsmässigt byggande i trä
  Hotel Rival, Stockholm

  Svenskt Trä kommer att genomföra sin populära kunskapsdag Seminarium för ingenjörsmässigt byggande i trä igen. Denna gång går seminariet av stapeln 13 november på Hotel Rival i Stockholm och temat är "Montage av större träkonstruktioner" och erfarna talare kommer att ge intressanta presentationer i sedvanlig ordning. I samband med detta kommer även helt nya Limträhandbok Del 4 med underrubriken "Planering och montage av limträkonstruktioner" att delas ut till besökarna.

 • Trämarknaden i Karlstad
  Elite Stadshotellet, Karlstad

  Den 22 november är det dags för Trämarknaden i Karlstad. Seminarier, debatter och utnämning av riddare av Trämarknadsorden.