Evenemang

 • Almedalen 2019
  Almedalen, Gotland

  Träbyggandet tar plats i Almedalen. Se program.

 • Vernissage FURUNITURE
  Lindelöfs showroom, Hornsgatan 29

  Konstfacks andraårsstudenter har inom utbildningen för inredningsarkitektur och möbeldesign, i samarbete med Svenskt trä, utvecklat möbler i furu för offentliga miljöer.

 • ARCHITECT@WORK
  Stockholmsmässan, Älvsjö

  Internationell arkitektur- och materialmässa i Stockholm. Läs mer och anmäl dig här.

 • Timber structure fair and Sino-European forum
  Beijing, China

  Mässan Timber structure fair and Sino-European forum 2019 är en av de viktigaste mässorna för träindustrin i Kina och är organiserad av China Wood Protection Industry Association (CWPIA), China Federation of Camping and Caravanning, samt China Wood Structure Alliance.

 • Delhi Wood fair
  Greater Noida, India

  Swedish Wood kommer att delta i Delhi Wood-mässan 2019 som ligger sydost om Delhi i Indien. Mässan är den sjätte internationella mässan för möbelproduktionsteknik, träbearbetningsmaskiner, verktyg, beslag, tillbehör, råvaror och produkter.

 • Stockholm Furniture & Light Fair
  Älvsjömässan. Mässvägen 1 Älvsjö, 125 80 Stockholm

  Under Stockholm Furniture & Light Fair är hallarna fyllda till bristningsgränsen med de senaste innovationerna inom inredning och belysning för både hem- och offentlig miljö. Nya produkter, nya material, ny kunskap, nya trender, nya miljöer och nya tekniska lösningar kommer att visas upp i 2019 års montrar på ett inspirerande och informativt sätt.

 • Planera för trästäder
  Grand Hôtel, Stockholm

  Växande städer, växande industri och växande träd. Så möter vi framtidens samhällsutmaningar genom ett ökat träbyggande. Återigen slår Grand H􀃍tel upp portarna för en av föreningen Trästad Sveriges årliga höjdpunkter – Trästad på Grand.

 • Trämarknaden i Karlstad
  Elite Stadshotellet, Karlstad

  Den 21-22 november är det dags för Trämarknaden i Karlstad. Seminarier, debatter och utnämning av riddare av Trämarknadsorden.

Ladda fler