#4 The Karlstad Market Podd

19 november. I vanliga fall är Elite Stadshotell i Karlstad fullsatt den här veckan varje år. Branschkollegor både från Sveriges träindustri men också internationell industri är på plats för att ta del av marknadsläget för trä.

Avsnitt 1 Trämarknaden- alla deltagare.jpg

Av givna skäl så kan vi i år inte vara på plats men det ska inte hindra oss från att tillsammans diskutera marknadsläget, hur corona har påverkat vår bransch och framtiden för trä. Hur har industrin hanterat det förändrade läget i och med pandemin så här långt? Finns det några långvariga förändringar som påverkar export och handel inom träindustrin?

Deltar gör: Christian Nielsen, marknadsanalytiker trävaror Skogsindustrierna, Johan Padel, VD Holmen Timber, Fredrik Wallenstad, marknadsdirektör Moelven Timber, Mathias Fridholm direktör Svenskt Trä och hemlig gäst.

 

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.