Trämarknaden i Karlstad

Svenskt Trä är huvudarrangör för Trämarknaden i Karlstad i november varje år. På programmet står bland annat en mässa, seminarier, middag och utnämning av riddare av Trämarknadsorden.

2016 års riddare av Trämarknadsorden - Per Andersson, vd på AB Hilmer Andersson

Motivering: Per Andersson har, i tredje generation, på ett förtjänstfullt sätt vidareutvecklat familjeföretaget AB Hilmer Andersson till gagn för bygd, region och bransch. Företaget har under Per Anderssons ledning kontinuerligt drivits framåt produktmässigt, tekniskt och med stabil lönsamhet. Kompetensförsörjning och generationsväxling är viktiga ingredienser i det hållbara företagandet i en bransch som är ryggraden för den värmländska ekonomin och sysselsättningen.  

 2016

2015

Se program.
Våra utställare: Göteborgs hamnWoodstatNermans märksystemEVRY Forest & Logistic Solutions ABAKJ Energiteknik ABDynalyseSvenska TräskyddsföreningenSvetruck ABHout de Groote NV och Imano AB.

2014

Se program på svenska.   
Se program på engelska.

Våra utställare: AKJ EnergiteknikBrubakkenCGIDynalyseEvryGöteborgs HamnImano,KalmarKatresNermans märksystemSkogsindustriernaSvenska TräskyddsföreningenSvetruck och Woodstat.

2013
Se program.

 

2012
Se program.

2011
Presentationer:
Inledningspresentationen
Maria Frisk, kommunalråd Karlstad
Niclas Svensson, Sveriges Träbyggnadskansli
Christer Green, Vilma-projektet
Otto Bosch och Jan Söderlind, Skogsindustrierna
Roger Josefsson, Den Danske Bank
Anders Ek, SCA Timber AB
Bertil Stener, Skogsindustrierna

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.