Trämarknaden i Karlstad

Svenskt Trä är huvudarrangör för Trämarknaden i Karlstad i november varje år. På programmet står bland annat en mässa, seminarier, middag och utnämning av riddare av Trämarknadsorden.

2018 års riddare av Trämarknadsorden - Suzan Ljungemo, International Sales Director vid Moelven Timber

Motivering: 2018 års riddare har på ett föredömligt sätt och med fingertoppskänsla och en stark kundorientering byggt ny marknad till gagn inte bara för det egna företaget utan för en hel bransch. Vidare har hon generöst delat med sig av sina erfarenheter och konstruktivt medverkat till att guida och styra gemensamma marknadssatsningar av stor betydelse för trämarknaden. Med sitt ödmjuka men starkt målmedvetna arbete är hon en god representant för vår bransch och en värdig och god förebild. 

2018

Program - svenska pdf
Program - English pdf 

2017

Program - svenska pdf 
Program - English pdf

2016

 

Se program.

Våra utställare: Göteborgs hamnWoodstatNermans märksystemEVRY Forest & Logistic Solutions ABAKJ Energiteknik ABDynalyseSvenska TräskyddsföreningenSvetruck ABHout de Groote NV och Imano AB.

2014

Se program på svenska.   
Se program på engelska.

Våra utställare: AKJ EnergiteknikBrubakkenCGIDynalyseEvryGöteborgs HamnImano,KalmarKatresNermans märksystemSkogsindustriernaSvenska TräskyddsföreningenSvetruck och Woodstat.

2013

Se program.

2012

Se program.

2011

Presentationer:
Inledningspresentationen
Maria Frisk, kommunalråd Karlstad
Niclas Svensson, Sveriges Träbyggnadskansli
Christer Green, Vilma-projektet
Otto Bosch och Jan Söderlind, Skogsindustrierna
Roger Josefsson, Den Danske Bank
Anders Ek, SCA Timber AB
Bertil Stener, Skogsindustrierna

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.