Trämarknaden i Karlstad

Svenskt Trä är huvudarrangör för Trämarknaden i Karlstad i november varje år. På programmet står bland annat en mässa, seminarier, middag och utnämning av riddare av Trämarknadsorden.

2017 års riddare av Trämarknadsorden - Ulf Gustafsson, vd för Byggmaterialhandlarna

Motivering: Ulf Gustafsson, VD för Byggmaterialhandlarna, har utsetts till 2017 års riddare av Trämarknadsorden. Han representerar sågverksbranschens största segment och har under lång tid på ett aktivt och konstruktivt sätt i samarbete med Svenskt Trä bidragit till att utveckla och modernisera svensk trähandel. Under Ulf Gustafssons tid som VD har omsättningen inom Byggmaterialhandeln ökat kraftigt vilket i högsta grad gäller de trärelaterade produktgrupperna. Genom att aktivt arbeta med nya tjänster, digitalisering samt hjälpmedel för såväl byggproffs som den händige ”gör det självaren” har trä som material positionerats på ett positivt sätt. Ulf har också aktivt stöttat den träutbildningssatsning för handelns personal som Svenskt Trä bedriver. 

2017

Program - svenska pdf 
Program - English pdf

2016

 

Se program.

Våra utställare: Göteborgs hamnWoodstatNermans märksystemEVRY Forest & Logistic Solutions ABAKJ Energiteknik ABDynalyseSvenska TräskyddsföreningenSvetruck ABHout de Groote NV och Imano AB.

2014

Se program på svenska.   
Se program på engelska.

Våra utställare: AKJ EnergiteknikBrubakkenCGIDynalyseEvryGöteborgs HamnImano,KalmarKatresNermans märksystemSkogsindustriernaSvenska TräskyddsföreningenSvetruck och Woodstat.

2013

Se program.

2012

Se program.

2011

Presentationer:
Inledningspresentationen
Maria Frisk, kommunalråd Karlstad
Niclas Svensson, Sveriges Träbyggnadskansli
Christer Green, Vilma-projektet
Otto Bosch och Jan Söderlind, Skogsindustrierna
Roger Josefsson, Den Danske Bank
Anders Ek, SCA Timber AB
Bertil Stener, Skogsindustrierna

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.