Qville

Qville - juryns motivering:

Vi befinner oss i ett gårdsrum i trä som står i stark kontrast med den yttre gatumiljön.
 
Här bidrar trä till att skapa en mer välkomnande och varm miljö för möten och gemenskap.
 
Loftgångarna i betong draperas med tunna ribbor i trä. Ett yttre rum skapas mellan fasadens täta panelbeklädnad och den yttre draperingen. Loftgångar och entrébalkonger ramas in och blir rum i rummet.
 
Beklädnaden upplevs såväl tät och omslutande som transparent och porös.
 
Känslan av findetaljerat trä är påtagligt, den känns med hela kroppen, doften, ljus och ljud.

 

Sektion 1:400

Sektion 1:400 

 

 

SituationsplanSituationsplan 

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.