Svenskt Trä söker Projektledare till segment Interiör & Design

Vi söker dig som har erfarenhet från träbearbetande verksamhet inom till exempel snickeri-, möbel-, fönstertillverkning eller annan förädlingsverksamhet.

Rollen
Ditt övergripande ansvar blir att stödja den svenska sågverksindustrin inom segmentet Interiör & Design. Det innebär till exempel att du planerar och genomför konkreta delmoment vid mässor och events, tar fram utbildnings- och presentationsmaterial, bistår med marknadsstudier och analyser samt har en aktiv och kontinuerlig medlemskontakt. Rollen handlar till stor del om konkret projektledning inom både svenska projekt och internationella projekt i exempelvis Kina, Vietnam och Indien. Du kommer att skapa mervärde för medlemsföretagen i gränslandet mellan teknik, design och marknad. Resor ingår i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från träbearbetande verksamhet inom till exempel snickeri-, möbel-, fönstertillverkning eller annan förädlingsverksamhet. Du är van vid projektrapportering och har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. Som person är du analytisk och strukturerad och samtidigt social och utåtriktad. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Internationella erfarenheter är meriterande.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Pierrou & Partners. Om du har frågor är du välkommen kontakta Magnus Pierrou, 070-767 84 89. Din ansökan med personligt brev skickar du snarast och senast 2017-06-07 till info@pierrou.se

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.