En omvärld som påverkar oss alla

Kriget i Ukraina påverkar oss alla, både som företag och privatpersoner. En overklighetskänsla blandat med sorg och medlidande för alla människor som drabbas är känslorna som dominerar hos mig just nu.

Förutom det mänskliga lidandet kommer den ekonomiska skadan att vara omfattande. För sågverksindustrin som verkar på en global marknad kan naturligtvis konsekvenserna bli stora. Vi fortsätter att bevaka utvecklingen och är i nära kontakt med de organisationer som representerar oss i Bryssel.

Konsekvenserna för vår verksamhet och för våra medlemsföretag är på längre sikt svåra att överblicka just nu. 

Om ni har några frågor eller funderingar är ni naturligtvis välkomna att kontakta oss.

Mathias Fridholm
Direktör Svenskt Trä

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration