Nyckeln till en indexerad & digitaliserad sågverksindustri

Välkommen att delta på ett livesänt event om ökad lönsamhet genom vetskap. Lär dig mer om produktnyheten som kommer att förändra och utveckla träindustrin. Den 25 november får du kunskap om hur ett index kan hjälpa dig att nå högre effektivitet, öka såväl värde- som volymsutbyte och därmed ge en ökad lönsamhet i din affärsverksamhet. Eventet riktar sig till dig som är verksam inom alla delar av trämekanisk industri i Norden.

KOSTNADSFRITT • 25 NOVEMBER • KL 9:00-12:00

Registrera dig till eventet här

Hur kan indexering påverka lönsamheten i en hel bransch?

Ett index består av relationer mellan flera olika mätningar samt kommunikationer mellan befintliga system i en ordnad och utvecklad process. Det kan besvara relevanta frågor i hela värdekedjan vilket förbättrar både processen och utfallet – frågor som tidigare har varit omöjliga att besvara.

NEXUM är en helt nyutvecklad mjukvaruplattform för indexering och integration av data, kompletterat med kommunikationsmoduler och tillhörande tjänstepaket. DigiWood utvecklar och förvaltar produkten NEXUM i nära samarbete med Moelven som kommer att genomföra de tre första installationerna inom en nära framtid.

Metoden att indexera en sågverksindustri är något helt nytt och kommer att förändra, förbättra och utveckla vårt sätt att arbeta på sågverk. Inte en revolution, snarare en evolution då grundtanken är att nyttja redan befintliga investeringar på ett intelligentare sätt.

Läs mer om NEXUM här

Under livesändningen kommer du att bli guidad genom hela processen. Du kommer att få ta del av erfarenheter från fem års forskning och utveckling, samt pågående installationer, med möjlighet att ställa frågor direkt till talarna i studion.

Efter eventets slut kommer du att ha med dig handfasta exempel på vad den här produktlanseringen kan ge dig. Hur du kan uppnå en högre effektivitet, kvalitet och därmed ökad lönsamhet i din produktion genom att installera NEXUM. Tillsammans har vi påbörjat något som vi tror kommer vara en evolution av hela vår bransch.

Eventet presenteras av Trä & Teknik och arrangeras av Moelven och DigiWood i nära samarbete med partnern RISE

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration