Trämarknaden i Karlstad 2020

Den 19 november kan du lyssna på branschorganisationen Svenskt Träs Trämarknadsavsnitt i den nystartade Svenskt Trä-podden. Avsnittet handlar bland annat om marknadsläget för trä, hur corona har påverkat träbranschen och om eventuella förändringar i de globala handelsmönstren för trä.

I vanliga fall är Elite Stadshotell i Karlstad fullsatt runt den 19 november varje år. Sedan lång till tillbaka har Trämarknaden varit en naturlig mötespunkt för branschkollegor från både Sverige och internationellt håll. Nu tillägnar Svenskt Trä istället ett helt poddavsnitt åt de frågor som annars skulle diskuterats på plats i Karlstad.

Svenskt Träs podcast leds av Mathias Fridholm som är direktör för Svenskt Trä. Han pratar med inflytelserika personer om varför vi ska konstruera och designa i trä och hur trä kan bidra till en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar morgondag.

Här kan du läsa hela pressmeddelandet om Trämarknaden i Karlstad 2020.

Här kan du lyssna på avsnitten Trämarknaden i Karlstad 2020. Om du vill lyssna på fler avsnitt finns de här och där poddar finns, sök efter Svenskt Trä-podden. Avsnitt släpps löpande från november och framåt.

 

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration