Distanskurs - Diplomerad Träkonstruktör

Bli Diplomerad Träkonstruktör - 5 obligatoriska digitala träffar under veckorna 34 - 43 med start 26 augusti. Skaffa dig mer kunskap om träkonstruktioner då det är stor efterfrågan på konstruktioner med bärande stomme i trä, som är ett naturligt val vid ett hållbart och ett miljömässigt byggande.

Det är fortsatt stor efterfrågan på konstruktioner med bärande stomme i trä, som är ett naturligt val vid ett hållbart och ett miljömässigt byggande. Det i sin tur innebär att alltfler konstruktörer vill skaffa rätt och mer kunskap om träkonstruktioner. Svenskt Trä fortsätter därför att erbjuda kursen Diplomerad Träkonstruktör. 

Efter avslutad kurs ska du kunna medverka vid projektering av träbyggnader som hallbyggnader, lokaler eller flerbostadshus med hög kompetens. 

Kursen hålls veckorna 34 till och med 43 under totalt 13 dagar, varav 5 dagar är obligatoriska. En utbildningsdag innehåller mellan två till fyra timmars lärarledd undervisning. Däremellan ges möjlighet till eget arbetet. Vi använder digitala verktyg som Zoom eller GoToWebinar och Canvas.

Denna kurs vänder sig i första hand till yrkesverksamma konstruktörer och byggingenjörer med några års erfarenhet av konstruktions- och projekteringsarbete.

Anmäl dig till Diplomerad Träkonstruktör på distans här

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration