Nordbygg 2022

Under Nordbygg sätter vi materialet i fokus och samlar expertis på flera områden.

Under mässans alla dagar hittar du oss i vår monter och på mässans olika golv och scener. Bland annat den digitala utställningen "Nytänkt Arkitektur" där vi visar Träpriset och den mest framstående träarkitekturen.

26/4 samtalar Tomas Alsmarker tillsammans med Jessica Becker, Trästad på innovationsscenen om konsten att nyttja det redan byggda. Hur påbyggnader i trä uppe på befintliga byggnader kan förtäta staden.

29/4 är Sveriges Träbyggnadskansli med Susanne Rudenstam på plats och föreläser: är industriellt byggande i trä lösningen på byggindsutrins produktivitetsutmaning? 

Gå förbi Materialbiblioteket och känn på träproverna eller kom förbi vår nya monter i C14:41 och prata infästningar. Vi ses på Nordbygg!

 

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. I sedvanlig ordning finns såklart branschorganisationen Svenskt Trä representerade för att sprida kunskap och intresse om trä och träbyggande.

Läs mer på Nordbygg.se

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration