Årets Träriddare är målmedveten och har fingertoppskänsla

Publicerad 2018-12-06

Den 22 november tilldelade branschorganisationen Svenskt Trä utnämningen Årets riddare av Trämarknadsorden till Suzan Ljungemo, International Sales Director vid Moelven Timber. Suzan Ljungemo har jobbat inom träbranschen i över 20 år och har på många sätt bidragit till att utveckla hela marknaden.

Årets träriddare tillkännages enligt tradition under Trämarknaden i Karlstad, en av de främsta mötesplatserna för den svenska och internationella träindustrin. Dubbningen av träriddare har skett sedan 1962 och hyllar de personer som med gagnelig gärning fört branschens utveckling framåt.

- Jag är fortfarande överväldigad och mycket glad för att få ha tagit emot denna utmärkelse. Det är fantastiskt att få vara med och utveckla vår bransch i olika sammanhang, säger Suzan Ljungemo.

Läs juryn motivering
”2018 års riddare har på ett föredömligt sätt och med fingertoppskänsla och en stark kundorientering byggt ny marknad till gagn inte bara för det egna företaget utan för en hel bransch.Vidare har hon generöst delat med sig av sina erfarenheter och konstruktivt medverkat till att guida och styra gemensamma marknadssatsningar av stor betydelse för trämarknaden. Med sitt ödmjuka men starkt målmedvetna arbete är hon en god representant för vår bransch och en värdig och god förebild”.

Pressbilder

För mer information:
Mikael Eliasson, direktör, Svenskt Trä
+46 8 762 72 01, mikael.eliasson@svenskttra.se 

Presskontakt:
Camilla Carlsson, kommunikationschef, Svenskt Trä
+46 8 762 79 65, camilla.carlsson@svenskttra.se 

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration