Trämarknaden 2019 – full fart framåt och uppåt för träbyggandet

PRESSINBJUDAN Trämarknaden i Karlstad är en mötesplats sedan 50 år tillbaka för såväl den svenska som internationella sågverksbranschen. Hör om hur det går för träbranschen, ta del av aktuella frågeställningar och träffa bland annat de som bygger ett av världens största trähusprojekt under seminarium och presslunch den 21 november.

Trä är det enda förnybara byggmaterialet och därför ett självklart val när vi skapar framtidens hållbara städer. Under seminariedagen lyssnar vi till banbrytande ingenjörskonst i några av Sveriges stora träbyggnadsprojekt. Under en presslunch har du möjlighet att ställa frågor till nyckelpersoner inom träbranschen om de senaste utmaningarna och möjligheterna. Du blir också uppdaterad kring de ekonomiska framtidsutsikter och bakomliggande faktorer som branschen står inför.

Seminariedagen avslutas med utnämning av riddaren av Trämarknadsorden och mingel.

Se programmet här.

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration