Ingenjörsmässigt byggande i trä

Svenskt Trä kommer att genomföra sin populära kunskapsdag Seminarium för ingenjörsmässigt byggande i trä igen. Denna gång går seminariet av stapeln 13 november på Hotel Rival i Stockholm och temat är "Montage av större träkonstruktioner" och erfarna talare kommer att ge intressanta presentationer i sedvanlig ordning. I samband med detta kommer även helt nya Limträhandbok Del 4 med underrubriken "Planering och montage av limträkonstruktioner" att delas ut till besökarna.

Under dagen kommer det också att finnas en mässa likt tidigare, där du får chansen att träffa leverantörer av exempelvis trä, limträ, KL-trä, skruv och spik, beslag och projekteringsverktyg.

Seminariet riktar sig främst till dig som är entreprenör, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör, konstruktör eller arkitekt men även andra yrkesgrupper inom byggområdet är naturligtvis välkomna.

Hoppas vi ses där!

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.