Svenskt Trä söker byggtekniker/konstruktör

Utmaningarna blir fler och mer kvalificerade och som ett led i vår framtidssatsning söker vi nu en byggtekniker/konstruktör med placering i Stockholm. Vill du vara med och utveckla det framtida hållbara byggandet?

Din roll
Du får en mycket intressant roll i en industri som utvecklas snabbt. Det moderna träbyggandet går stadigt framåt. Ditt fokus blir att hantera tekniska frågor gällande trä kopplat till byggprodukter och byggsystem, något som blir allt viktigare. Du kommer att arbeta nära industrin, ingå i flera industrinätverk och verka för kunskapsutbyte inom området träbyggande. Du kommer att representera Svenskt Trä i olika sammanhang.

Din profil
Du har arbetat några år inom byggbranschen som till exempel byggnadskonstruktör, byggtekniker eller har annan relevant erfarenhet. Kanske kommer du från konsult- eller forskningsverksamhet. Din utbildning kan vara civilingenjör inom väg & vatten/samhällsbyggnad, högskole- eller byggnadsingenjör. 

Du är utåtriktad och får energi av att möta nya människor och delta i olika grupper, seminarier och konferenser. Arbetet kräver att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ till exempel när det gäller att driva olika processer och projekt. Det är positivt om du kan identifiera olika framtids- och marknadsfrågor inom området. 

Vi förutsätter att du har ett intresse och engagemang för en hållbar samhällsutveckling och att du ser fram emot att med fokus på kvalitet och nytänkande arbeta för en fortsatt utveckling inom byggsektorn. 

Övrig information
Start: Efter överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekyteringskonsult Magnus Pierrou, 070-767 84 89. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till: info@pierrou.se snarast, dock senast 15 mars 2019.

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration