Diplomerad Träkonstruktör, distanskurs

Foto: Martinsons / Jonas Westling

Det är fortsatt stor efterfrågan på konstruktioner med bärande stomme i trä, som är ett naturligt val vid ett miljömässigt byggande. Det i sin tur innebär att alltfler konstruktörer vill skaffa rätt och mer kunskap om träkonstruktioner. Svenskt Trä fortsätter därför att erbjuda kursen Diplomerad Träkonstruktör.

Efter avslutad kurs ska du kunna medverka vid projektering av träbyggnader som hallbyggnader, lokaler eller flerbostadshus med hög kompetens. 

Kursen hålls veckorna 4 till och med 13 under totalt 13 dagar, varav 5 dagar är obligatoriska. En utbildningsdag innehåller mellan två till fyra timmars lärarledd undervisning. Däremellan ges möjlighet till eget arbetet. Vi använder digitala verktyg som Zoom eller GoToWebinar och Canvas.

Denna kurs vänder sig i första hand till yrkesverksamma konstruktörer och byggingenjörer med några års erfarenhet av konstruktions- och projekteringsarbete. Läs kursbeskrivningen här. 

 

Praktisk information

NÄR: Kursen hålls veckorna 4 till 13 under totalt 13 dagar, varav 5 dagar är obligatoriska. En utbildningsdag innehåller mellan två till fyra timmars lärarledd undervisning. Däremellan ges möjlighet till eget arbetet.

VAR: Distans. Vi använder verktygen Zoom och Canvas.

KOSTNAD: 3990 kronor exklusive moms per deltagare. Kurslitteratur ingår. Ej studentrabatt. 

ANMÄLAN: Observera att outnyttjad plats som inte avbokats senast 17 januari debiteras fullt pris. Din plats kan överlåtas till en kollega. Vid avanmälan på grund av sjukdom krävs läkarintyg för att slippa debitering.

Ta del av schema och anmäl dig här!

 

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration