Stort intresse för modernt träbyggande vid konferens i Shanghai

220 kinesiska deltagare visade stort intresse för modernt träbyggande och dess implementering i Kina vid Skogsindustriernas konferens i Shanghai den 10 november.

Vid konferensen, ”Modern Solutions for Building in Wood”, som genomfördes i samarbete med European Wood, närvarade viktiga beslutsfattare inom målgrupperna arkitekter, designer, ingenjörer och politiker. Presentationer framfördes av europiska och kinesiska experter.

I anslutning till konferensen genomfördes en utställning där den europiska industrin visade upp byggnadslösningar för modernt träbyggande. Utställningen var välbesökt och uppskattad av konferensdeltagarna.

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.