Svenskt Träs Charlotte Dedye Apelgren vinner hederspris

Charlotte Dedye Apelgren, kommunikationsansvarig på Svenskt Trä inom Skogsindustrierna, tilldelas Chris Heisters hederspris 2013. Priset delades ut av Chris Heister, landshövding i Stockholms län, under Trädagen den 17 april, en del i Skogsnäringsveckan.

Juryns motivering:
”Charlotte Dedye Apelgren tilldelas Chris Heisters hederspris 2013 för sitt stora träengagemang och utomordentliga förmåga att sprida kännedom om trä och dess fördelar för användning inom breda användningsområden. Som kommunikationsansvarig inom Svenskt Trä har hon också visat en särdeles förmåga att inspirera sin omgivning i sitt arbete för att marknadsföra trä.”

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration