Svenskt Träs Charlotte Dedye Apelgren vinner hederspris

Charlotte Dedye Apelgren, kommunikationsansvarig på Svenskt Trä inom Skogsindustrierna, tilldelas Chris Heisters hederspris 2013. Priset delades ut av Chris Heister, landshövding i Stockholms län, under Trädagen den 17 april, en del i Skogsnäringsveckan.

Juryns motivering:
”Charlotte Dedye Apelgren tilldelas Chris Heisters hederspris 2013 för sitt stora träengagemang och utomordentliga förmåga att sprida kännedom om trä och dess fördelar för användning inom breda användningsområden. Som kommunikationsansvarig inom Svenskt Trä har hon också visat en särdeles förmåga att inspirera sin omgivning i sitt arbete för att marknadsföra trä.”

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.