Seminarium om klimatneutral byggteknik

Kom och prata klimatneutral byggteknik med oss. Lyssna bland annat till arkitekten bakom den ståtliga, och tillika svenska satsningen helt i trä på världsutställningen i år, Alessandro Ripellino. Seminariet är arrangerat av Bjerking, Reflex/Ripellino Arkitekter och Svenskt Trä.

Program

Hälsning från Svenskdagen på Expo Dubai.

Svenska paviljongen på världsutställningen i Dubai - en unik helhetsupplevelse där byggnad och utställning samspelar i en berättelse om hållbarhet och öppenhet, Alessandro Ripellino, arkitekt på Reflex/Ripellino Arkitekter.

Av alla byggnadsmaterial intar trä en särställning. Det är  förnybart, ekologiskt, miljövänligt och ett klimatsmart material, Susanne Rudenstam, chef Träbyggnadskansliet på Svenskt Trä.

Ett träskepp i Dubais öken. Från svensk skog till märkesbyggnad i Dubai – en konstruktiv utmaning, Eric Borgström, träkonstruktör på Bjerking.


Anmälan sker via Bjerking.

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.