Black Pine Collection

Simon Schiller, Petter Sjögren och Björn Sundelin har skapat Black Pine Collection.

Black Pine Collection är en serie stapelbara möbler formgivna för köket eller ett café, men passar också perfekt i en mindre matsal. Möblerna är snickrade i svensk furu som har svartbetsats för att framhäva träslagets fibrer.

Möblerna har ett skyddande lager av hårt vax för att motstå förslitning. Black Pine Collection har en enkel, mångsidig och produktionsvänlig, både i termer av tid och miljö, design typisk för Skandinavien.

Black Pine Collection är inspirerad av mötet mellan asiatisk och skandinavisk design, och resultatet är en skör form som kombinerar Asiens målade möbler med svensk rå furu.

Kollektionen består av en stol och en pall, designade för att både samspela med varandra och skina var för sig. Möblerna som visas här är exempel ur en större serie av bord, fåtöljer och förvaringslösningar.

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.