Wood Campus – online utbildning i England

I slutet på februari lanserades hemsidan woodcampus.co.uk, en utbildningstjänst på internet om trä, träprodukter och hur man använder trä.

Tjänsten lanseras i Storbritannien och vänder sig främst till byggmaterialhandelns professionella kunder, dvs småbyggare och hantverkare, samt till byggmaterialhandelns personal. Målet med utbildningstjänsten är att den ökade kunskapen om trä ska leda till en ökad försäljning av trä via byggmaterialhandeln.

Wood Campus är ett resultat av en undersökning som genomfördes i byggmaterialhandeln 2010 och som visade ett behov av information och utbildning om trä, både hos byggmaterialhandelns personal och hos deras professionella kunder.

Wood Campus är ett projekt som Svenskt Trä har genomfört tillsammans med sina engelska partners Jewson, Buildbase, Wood Window Alliance, Timber Decking and Cladding Association och TRADA (Timber Research and Development Association).

Länk till Wood Campus: www.woodcampus.co.uk

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.