Svenskt Trä hjälper hemmasnickaren förverkliga sitt sommarprojekt

Nu när våren är här är det dags för gör-det-självaren att börja bygga till och renovera igen. Svenskt Träs vår- och sommarkampanj är därför i full gång.

Syftet med kampanjen är att inspirera till byggprojekt, samt informera om Svenskt Träs 47 byggbeskrivningar och om hemsidan byggbeskrivningar.se. Hemsidan är Sveriges mest kompletta sajt med ritningar, samt möjlighet till materialberäkning och dimensionering av byggmaterial.
 
Kampanjen består av annonser i främst inredningstidningar samt banners på olika byggforum på webben. I år ordnas även en tävling som ger besökaren möjlighet att vinna byggmaterial för 10 000 kr hos sin närmaste bygg- och trävaruhandlare.
 
I samband med kampanjen har Svenskt Trä även uppdaterat hemsidan byggbeskrivningar.se med ett nytt modernt utseende.
 
Förutom på hemsidan frinns byggbeskrivningarna även att hämta hos de bygg- och trävaruhandlare som är anslutna till Svenskt Träs projekt Bygg i trä. Över 550 bygg- och trävaruhandlare är idag anslutna till projektet.
 
Kontaktperson på Svenskt Trä för kampanjen är Johan Fröbel, johan.frobel@svenskttra.se

Få inspiration och nyheter från oss

Anmäl dig och få information om bland annat publikationer och seminarier från Svenskt Trä via e-post

Anmäl dig för att få inspiration