Läs senaste numret av tidningen Trä

Tidningen Trä bevakar träarkitektur och trädesign i Sverige och i världen. Tidningen kommer ut med fyra nummer per år och vänder sig till arkitekter, konstruktörer, studenter och andra aktörer inom byggbranschen.

I detta nummer av tidningen Trä! skriver vi om en fransk ekologisk teater med lekfulla mönster av hundratals träromber och utmärkt akustik. Vidare beskriver vi ett naturum intill Läckö slott vid Vänern, ett naturum som vid en första anblick påminner de omgivande vassen. Vi tittar också in i den japanska arkitekten Shigeru Bans villa Sengokubara, som är kubformat på utsidan och cirkelformat på insidan. Vi redogör också för framtidstrenden att programmera mikroorganismer till att skapa levande konstruktioner.

Vill du ha en egen prenumeration på tidningen Trä? Prenumerationen är gratis

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.