Hicham El Madi - marockansk designer

Svenskt Trä har bett 9 marockanska designers att ta fram möbler i svensk furu. Designerna tog sig an uppdraget med mycket entusiasm och här är resultatet av deras arbete.

Funktionellt, praktiskt, genuint och vackert. Kollektionen DIAFA kombinerar elegansen hos rödgranen med det fantastiska hantverkskunnandet hos yrkesmästarna från Marrakech. Jag blandar gränslös fantasi med olika material och tekniker och kommer ständigt tillbaka till vardagsföremålens ursprung.

Om Hicham
Hicham El Madi har en examen från l’Institute supérieur des Arts i Paris och bestämde sig tidigt för att skapa sina egna möbler genom att använda sig av en blandning av olika material där han leker med trä, keramik och metall. Tanken att ständigt förnya sig för att förbli samtida, går som en röd tråd genom hans konstnärskap.
 
 
 
 
 

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.