Möt hela träindustrin i Karlstad

PRESSINBJUDAN Trämarknaden i Karlstad är en mittpunkt och mötesplats för såväl den svenska som internationella sågverksbranschen. Under en för- och eftermiddag den 22 november möter vi de främsta företrädarna från trä- och sågverksindustrin som delar med sig av trender och utveckling av träindustrins marknad. Välkommen att delta under seminarium och presslunch samt under utnämningen av riddare av Trämarknadsorden.

Den 22 november bli en heldag full av nyheter, trender och utmaningar i Karlstad. Förmiddagen börjar med en framtidsspaning av sågverkens viktigaste kundsegment - nordisk bygghandel. Bland annat ställer vi oss frågan "Varför digitalisera i värdekedjan?" och lyfter fram bygghandel ur ett nordiskt perspektiv.

Under eftermiddagen dikuteras trävarumarknaden och dess trender och utveckling. Bland annat lyssnar vi till Ola Wong, journalist och Kinaexpert om Kinas strategi för nationell pånyttfödelse och konsekvenser för Europa. Vi hör även Erik Belfrage, som är Region Manager för Maghreb och West Africa på Business Sweden, berätta om den geopolitiska utvecklingen i Nordafrika och Mellanöstern.

Dagen avslutas med utnämning av riddare av Trämarknadsorden och marknadsmingel.

- Trämarknaden i Karlstad utgör en central mötesplats för sågverks- och träbyggnadsindustrin sedan mer än 50 år tillbaka i tiden. Det är ett viktigt forum där de senaste trenderna och nyheterna inom träindustrin diskuteras, säger Mikael Eliasson, direktör på Svenskt Trä.

Presslunch
När: 12:00 – 13:00
Var: Elite Stadshotell, Karlstad. Lokal Empiren

Under lunchen medverkar föredragshållare och du har möjlighet att ställa frågor och ta bilder.

Anmälan presslunch
Vill du delta under presslunchen så anmäl dig till camilla.carlsson@svenskttra.se. Deltagande under seminariet kräver ingen anmälan. 

Läs mer:
Seminarieprogram 22 november

Om Trämarknaden i Karlstad

Genom att använda svenskttra.se accepterar du vår användning av kakor. Vi värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs vår integritetspolicy.